HABERLER ANASAYFA'YA DÖN Tan Liseleri Kariyer Günleri 13.03.2019
Tan Liseleri Kariyer Günleri
Bursa'nın birbirinden değerli hekimleri, Tan Anadolu ve Fen Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi'nin düzenlediği ‘’Kariyer Günleri’n de 11. sınıf öğrencilerimiz ile bir araya geldi.12 Mart.2019 Salı günü okulumuzun konferans salonunda ''Meslek Tanıtım Semineri'ne katılan, bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan, tıp bilimini tanıtan değerli doktorlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz.
Tıp alanında çalışan İş’in Uzmanları Nöroloji Uzmanı Doktor Asuman Ali, Çocuk Onkoloji Uzmanı Doktor Elif Kazancı, Üroloji Uzmanı Doktor Ergin Kalkan, Kadın Doğum Uzmanı Doktor Serdar Türklay, Kardiyoloji Uzmanı Doktor Mohammed Amancan, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Özlem Sezer, Estetik ve Plastik Cerrah Doktor Ayhan Okumuş, Eczacı Gökhan Üstünler, Uzman Eczacı Kadir Faruk Çiftçi, Diş Hekimi Caner Alp, Tan Fen Lisesi mezunlarımızdan Göz Hastalıkları Uzmanı Doktor Zeynep Güllülü, Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Cem Arslan, Tan Anadolu Lisesi mezunlarımızdan Uzman Diyetisyen Dilara Güney, Klinik Psikolog Candan Dönmez ve Avukat Esin Semiz ‘’ Kariyer Günleri’’ konuklarımız oldular.
Program konuklarımızın okulumuzun konferans salonunda kısaca kendilerini tanıtan konuşmaları ile başladı.Tan Liseleri Müdürü Selda Beyazıt, değerli vakitlerini öğrencilerimize ayırarak Kariyer Günleri'ne katılan tüm konuklara teşekkür etti. Konferans salonunda ki programın sona ermesi ile konuklar öğrencilerimiz ile birlikte, kendileri için ayrılan sınıflara geçerek, aldıkları tıp eğitimi, çalıştıkları tıp alanları, dünyada tıp, tıp biliminin ilerlemesinde doktorların görev ve sorumlulukları gibi bir çok konuyu hazırladıkları slaytlar eşliğinde öğrencilerimize sundular.
Tan Fen ve Anadolu Lisesi mezunlarımızın ‘’Kariyer Günleri konuklarımız olarak programa katılmaları öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Lise yıllarında eğitim gördükleri sınıflarına, yıllar sonra Doktor , Diyetisyen , Avukat ve Psikolog olarak gelen mezunlarımızın üniversite eğitimlerini, mesleklerini 11. sınıf öğrencilerine tanıtmaları ise programa ayrı bir anlam kattı.
Tan Okulları Genel Müdür Yardımcısı Osman Doğdu ve Tan Liseleri Müdürü Selda Beyazıt,program sonunda öğrencilerimizle birlikte konuklarımızı sunum yaptıkları sınıflarda ziyaret ederek, kendilerine plaket takdim ettiler.
HABERDAR OL! Bursa da özel okullar, özel kurumlar ve kusrlar ile ilgili yenilikleri takip etmek için abone olun!
MESAJ GÖNDER!