HABERLER ANASAYFA'YA DÖN Academy 1418’de ‘ Aileden Biri ’ Söyleşileri, Mimarlar Buluşmasıyla Başladı. 03.10.2018
Academy 1418’de ‘ Aileden Biri ’ Söyleşileri, Mimarlar Buluşmasıyla Başladı.
Şahinkaya Koleji’nden mezun olan mimarlar, ‘Aileden Biri’ Söyleşileri kapsamında Academy 1418 Kampüsü’nde öğrencilerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştılar.

Academy 1418’de bu yıl ilki düzenlenen ‘Aileden Biri’ Söyleşileri, mimarlar buluşmasıyla başladı. Söyleşilerin ilkinde, Şahinkaya Koleji’nden mezun olan mimarlar, 4 Ekim Dünya Mimarlar Günü çerçevesinde lise öğrencileriyle bir araya geldi. Aktif olarak mimarlık mesleğini sürdüren, eski mezunlardan Ecem Çakır, Bensu Namlı, Hazer Sarıçetin, Ferda Güzeldağ ve Tolga Baş, öncelikle Şahinkaya Ailesi’nin hayatlarındaki önemini ifade ederken, programın devamında mimarlık mesleğiyle ilgili merak edilen yönleri anlattılar.

Modaratörlüğünü Coğrafya öğretmeni Ragıp Yaşar’ın üstlendiği etkinlikte konuşan Şahinkayalı mimarlar, kendi tecrübelerinden yola çıkarak mimarlık bölümünün zorlukları, yurtdışı ile ülkemizdeki farklılıklar, yeni mimarı anlayışlar, şehircilik ve kentsel dönüşüm gibi konulardan bahsettiler. Öğrenciler, büyük bir keyifle dinledikleri söyleşinin ardından konuklara merak ettikleri soruları da sorma şansı buldular. Büyük beğeni toplayan etkinliğin sonunda Academy 1418 Müdürü Hakan İdin, bugün her biri çok güzel yerlerde olan Şahinkayalı mimarlara katılımları için teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti.
HABERDAR OL! Bursa da özel okullar, özel kurumlar ve kusrlar ile ilgili yenilikleri takip etmek için abone olun!
MESAJ GÖNDER!