HABERLER ANASAYFA'YA DÖN Cumhuriyetimizin 95. Yaşını Dillere Destan Bir Gösteriyle Kutladık. 03.11.2018
Cumhuriyetimizin 95. Yaşını Dillere Destan Bir Gösteriyle Kutladık.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden Hexagon ve Academy 1418 öğrencileri, Cumhuriyetimizin 95. yaşını dillere destan dev bir gösteriyle kutladı. Hexagon ve Academy 1418 öğrencilerinin ortak hazırladığı Cumhuriyet Programı, Şahinkaya Eğitim Kurumları’nın yeni lise kampüsü ‘Academy 1418’de gerçekleşti. Sunuculuğunu Sanat Koordinatörü Tuba Palancı’nın üstlendiği program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sanat Koordinatörü Tuba Palancı ile Müzik öğretmeni Öner Barış Ergen’in yönetiminde, Hexagon ve Academy 1418 öğrencilerinden oluşan dev koro birbirinden güzel Cumhuriyet marşları seslendirdi. Hexagon Din Kültürü öğretmeni Ahmet Aksu yönetiminde sahne alan oratoryo öğrencileri ise seslendirdikleri 'Cumhuriyet Oratoryosu' ile dinleyenlere duygusal anlar yaşattılar.
Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Şahinkaya, Genel Müdür Nihat Tekin ile Genel Müdür Yardımcısı ve Academy 1418 Müdürü Hakan İdin’in de en önden izlediği törende Academy 1418 Müdür Yardımcısı Mehmet Ceylan günün anlam ve önemine uygun coşkulu bir konuşma yaptı.
CUMHURİYETİN İLANINI SAHNEYE TAŞIDILAR
Hexagon 11. sınıf öğrencisi Ceren Albayrak’ın seslendirdiği Cumhuriyet konulu şiir dinleyenlerin tüylerini diken diken ederken, Academy 1418 öğrencileri ise Müdür Yardımcısı Mehmet Ceylan yönetiminde, Cumhuriyet’in ilanını etkileyici bir drama gösterisiyle sahneye koydular. Hexagon 10. sınıf öğrencisi Hüseyin Berke Demir’in 29 Ekim’le ilgili konuşması ise büyük beğeni topladı.
CUMHURİYET KADINLARI SAHNEDE
Academy 1418 Tiyatro Kulübü öğrencileri, Drama öğretmeni Fatih Kasap yönetiminde hazırladığı ‘Cumhuriyet Kadınları’ isimli drama gösterisiyle Cumhuriyet’in ilanı ile birlikte kadınların toplumdaki yeri ve önemini bir kez daha vurguladı.
ANADOLU’NUN RENKLERİ BÜYÜLEDİ
Sanat Koordinatörü Miray Tanrıöver’in yönetiminde sahne alan Academy Halk oyunları Topluluğu ise ‘Anadolu’nun Renkleri’ isimli gösterisiyle izleyenleri kendine hayran bıraktı. Törenin kapanış konuşmasını yapan Şahinkaya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Nihat Tekin, tüm öğrencileri başarılı performanslarından dolayı tebrik ederek herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
HABERDAR OL! Bursa da özel okullar, özel kurumlar ve kusrlar ile ilgili yenilikleri takip etmek için abone olun!
MESAJ GÖNDER!